Старши треньорът на Етър Велико Търново Красимир Балъков бе изключително афектиран от съдийството в мача срещу Локомотив Пловдив.

„Ние се направихме всичко възможно. Играхме футбол, отворено и агресивно. Не мога да кажа нищо негативно за моя отбор. Много ми се иска да видя отново последната ситуация. Вече се случват прекалено много, прекалено много. Ясно е, че нямаме лоби в Първа лига и сме новаци. Аз нямам думи. Това, което ми казаха по телефона е, че има дузпа. Не е моя работа да анализираме, но колко пъти вече се случват подобни неща. На нас ни трябва една ситуация, за да вкараме гол. Всеки мач има нещо. Не мога да разбера може ли всеки мач да има нещо срещу Етър. Аз имам търпение, но то бива, бива, бива. Ужас. Клубът трябва да бъде защитен. Кога ще дойде късметът, който трябва да дойде и за нас? Кога ще се свири и за нас? Никога! През целия мач диктувахме нещата на терена. През всички 90 минути диктувахме събитията на терена и мисля, че бяхме по-добрият отбор“, коментира Балъков.

„Едно правилно решение на съдията не ни достигна“, добави треньорът на Етър.

„Мачът ни беше тук. Трябваше да се свирят ситуациите, които ги имаше.“

„Малко съм ядосан, но трябва да ме разберете. Готвим се за баражите. Няма да има никакво напрежение. Ядосан съм, защото трудът, който хвърлят момчетата, в момент, в който има нещо за нас, трябва да се даде“, продължи той.

„Няма какво да избираме. Ние във всеки мач играем за победа. Ще се опитаме да вземем всичко възможно. Разбира се, че целта ни сега е третото място“, каза още Красимир Балъков.