„Доволен съм да, на фона на предния мач с Витоша. Днес момчетата влязоха сериозно в мача. Знаехме, че срещу такъв съперник трябва да бъдеш много сериозен и концентриран, за да постигнеш нужния успех”, заяви треньорът на Етър Красимир Балъков след победата с 3:0 като гост на Верея в 30-ия кръг на Първа лига, Втора осмица, Група А.

„Разбира се, че всяка победата носи самочувствие на отбора. Тя беше задължителна. Сега ни трябва една точка, за да останем на първото място, надявам се да го направим”, каза още Балъков и продължи:

„Верея беше с много млади футболисти и нормално, и логично е да имат желание да се борят, но ние притежавахме добре топката, търсехме диагоналите, където да отворим пространства и така станаха головете.”

За голмайстора Иван Петков, Балъков заяви: „Иван е любимец на публиката, чудесно момче и си върши чудесно работата. Имаме много добри отношения с него и когато трябва ни помага.”

„Докато вкараме първите два гола стояхме много добре на терена, а след третия малко се поотпуснахме. Конкуренцията е сериозна, няма фаворит в тези четири тима евентуално, които ще участват в борбата за седмото място. Борбата ще бъде много здрава”, завърши Красимир Балъков.