Старши треньорът на Етър Велико Търново Красимир Балъков покани феновете на клуба да подкрепят отбора в предстоящия бараж срещу Локомотив Пловдив.

Скъпи приятели,

дойде време за решителните мачове, които ни доближават до поставената цел. Остават още само пет стъпки до нея. И първите две са тази седмица на 7-и май в Пловдив и на 10-и май във Велико Търново срещу „Локомотив“ (Пловдив).

Двубоите с този съперник винаги са носили много висок емоционален заряд, динамика и истинска футболна битка. Не се съмнявайте, че така ще бъде и този път. Затова отново призовавам всички, които имат възможност, да дойдат на стадионите в Пловдив и няколко дни след това на „Ивайло“ и да подкрепят момчетата и отбора на „Етър“!

Пътя до успехите през сезона ние извървяхме заедно. Нека до края на пътя ни покажем, че футболът във Велико Търново се възражда и ние ще го извървим заедно. Нека за пореден път докажем, че публиката и отборът на Етър са едно цяло и заедно вървят по пътя към успехите.

Очаквам вашата мощна подкрепа на 7-и май на стадион Лаута в Пловдив и на 10-и май на „Ивайло“!

Първият мач на 7 май ще бъде излъчен по DIEMA SPORT, а вторият на 10 май по NOVA SPORT. Двубоите ще можете да следите в PLAY DIEMA XTRA, както и в GONG.BG.