Кметът на Велико Търново Даниел Панов пожела успех на Етър срещу Левски в баража за Лига Европа.

„Поздравявам „виолетовите” и треньорския екип начело с Краси Балъков, които не загубиха вяра след първия мач и заслужено се поздравиха с успеха след 2:0 над „белите” на „Ивайло”. Благодаря на феновете, които отново се доказаха като дванадесетия играч на Етър”, сподели кметът.

„Преди мача връчих на Красимир Балъков Златна перпера и Старопрестолна грамота. Пожелах му много успехи в националния отбор. Благодарение на Краси и неговия екип, на феновете, на подкрепата на Александър Нанков, Етър отново е фактор в българския футбол и се завърна там, където винаги е било неговото място. Вярвам, че основата, положена през настоящи я сезон, ще бъде запазена и надградена и през следващия. Жест към Краси Балъков направиха също феновете и ръководството на Етър. Пожелавам успех на момчетата в баража срещу Левски”, заяви кметът на Велико Търново.

Левски и Етър ще се изправят един срещу друг в решителната битка във вторник, 28 май, от 20.00 часа. Срещата на стадион „Георги Аспарухов” ще можете да наблюдавате по DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и в развитие минута по минута в GONG.BG.