Ветеранът Иван Вутов, който е записан като старши треньор на Етър, остана доволен от играта на тима при повторния му дебют в Първа лига, но не и от резултата. "Болярите" паднаха с 1:2 от Локомотив Пловдив на Градския стадион в Ловеч, но според Вутов, ако продължават да играят така, няма да имат проблеми занапред.

"Не ни достигнагха малко опит и рутина в средата на терена. Преди почивката я загубихме тази зона, липсваше ни последният пас. Незаслужено загубихме. Локо няколко пъти стиугна до вратата, направиха си две ситуации и вкараха. Ние имахме много положения след почивката и искам да кажа на момчетата, че ако играят така, няма да имаме проблеми", сподели Вутов пред DIEMA и коментира схемата 3-5-2 на колегата си Станислав Генчев.

За начало: Локо Пд удари Етър и без лидера си

"Генчев реши да изненада противника и може би занапред ще я налагаме, защото имаме изпълнители. Ако намерим един по-креативен полузащитник, който да даде головия пас, ще се получи тази схема на игра. Не мога да говоря по селекция и такива неща, с тях се занимава Станислав Генчев", сподели Вутов и говори за очакванията си за класирането на отбора.

"Никой не може да каже къде ще сме, има много равностойни отбори. В края на сезона нещата се изясняват, по различно време отборите навлизат във форма. Така че като наближим края на кампанията, тогава ще можем да кажем каква ще ни бъде позицията", завърши Иван Вутов.