Вратарят на Етър Христо Иванов спечели приза за Играч на мача срещу Левски и ликува с бутилката шампанско след последния съдийски сигнал. Той беше категоричен, че великотърновци са излезли да вземат победата срещу "сините", като е доволен от старта на сезона за тима.

В предния кръг "болярите" изпуснаха победата в гостуването си на ЦСКА, а сега се пребориха за точката на "Ивайло", като от този тежък старт излязоха без загуба. И 37-годишният страж разкри каква е рецептата за това.

"Смело мога да кажа, че и в двата мача не излязохме с нагласа за точката само. Просто така се разви накрая, че можехме да изгубим тази точка, за която се борихме 100 минути. Играхме с нагласата да се надиграваме и мисля, че се справихме", заяви Иванов пред DIEMA SPORT.

"Предния мач можем да съжаляваме заради ситуацията последната минута, когато изпуснахме чист гол. А сега и Левски не са ни надиграли. С голямата битка и себераздаването си спряхме тези отбори. Поздравявам тези момчета за голямата битка, която направиха."

"Не съм се замислял, гледах да си върша работата и да не бъда изненадан, както предния мач. Гледах да си върша работата, без да правя глупости. Нека не бързаме със заключенията какво ще постигнем, играем мач за мач. Мислехме как да вземем победа в тези два мача, така ще е във всеки един двубой до края на сезона", заяви Христо Иванов след двубоя.