Дефанзивният полузащитник Йордан Апостолов се присъедини към подготовката на Етър Велико Търново и заминава с отбора на лагер в Елена, предаде БТА. Апостолов изкара два сезона в Ботев Враца, като помогна на тима да влезе от Втора в Първа лига.

Иначе за него това е трети период във Велико Търново. Той игра два сезона за сегашния клуб от 2016-а до 2018-а година, а преди това през 2011/2012 носеше екипа на предишния Етър, който се казваше Етър 1924 и фалира по средата на първенството в Първа лига. За двете години във Враца Апостолов има 36 мача и 3 гола.

Лошата новина за старши треньора на "виолетовите" Росен Кирилов е контузията на нападателя Милчо Ангелов. Той напусна тренировката на стадион "Ивайло" със скъсани връзки на глезена на левия крак.

Първоначалният преглед е потвърдил, че 24-годишният нападател се е разминал със сериозна травма и към момента трябва да прекара две седмици в обездвижващ ботуш. След това му предстои 7-8 дни рехабилитация и до три седмици може да се върне на терена, са прогнозите на лекарите.