Тимовете на Черно море и Етър стартират програмата на 17-ия кръг на Първа лига. Двата тима се изправят на "Тича" в петък от 17:30 часа, а вие ще може да го проследите пряко в ефира на DIEMA SPORT и PLAY DIEMA XTRA, както и минута по минута на Gong.bg.

Ето какво каза една от звездите на Етър Велико Търново Румен Руменов.

"Трудно си е, миналага година се борихме за оцеляване, целият отбор е обигран, за втора година сме заедно, показваме добра игра, това се дължи на треньорския щаб, който анализира играта на съперниците, всички сме заедно, увереността идва с победите, на тренировки всеки знае другият какво ще направи, добри приятели сме, срещаме се и извън тренировките", коментира Руменов.

"Това е една голяма личност и голям човек, постигнал много неща във футбола. Всеки има голям респект към треньора, стремя се да показвам това, което той иска от мен, както и всичките ми съотборници", добави той.

"Много ме радва, че получавам доверието му, стремя се да се отблагодарявам, всеки играч се раздава на тренировките, професионалист съм. Според мен няма твърди титуляри, освен Меси и Роналдо, твърд титуляр няма, всеки може да загуби форма и да излезе от титулярите. Тук ми вярват, чувствам се щастлив, тук ми пасна страхотно този отбор и съм щастлив, че съм във Велико Търново", каза още той.

"Не съм си поставял цел, искам клубът да върви напред и да помагам. Черно море играят добре вкъщи, имат качествени футболисти и добър треньор, нашият треньорски щаб ги е анализирал добре, надявам се, да ги победим или поне да завършим наравно", каза още Руменов.