Играчът на мача в двубоя между Локомотив Пловдив и Етър Даниел Младенов даде своя коментар за успеха на тима си с 2:0, той се отчете с гол, греда и спечелена дузпа.

"Създадохме повече голови възможности, две-три ситуации, уцелихме и греда, отбелязахме и първия гол, получи се здрав мач, и за Купата стана хубав мач, за мен неприятен със счупването на носа, взехме първото полувреме, дано успеем да вземем и втория мач и да продължим напред", коментира Младенов.

"Във всеки мач излизам, искам да помагам на отбора, искаме да стигнем до финалния бараж за 7-ото място, всеки иска да печели, Локомотив Пловдив се бяха позатворили второто полувреме, тъй като бяха с човек по-малко, надявам се, да излезем краен победител", добави той.

"Нашият стил не е да се браним, имаме играчи, които могат да играят футбол, може нещо тактически, играем на нашия стадион, да си победим и там, всички да сме щастливи. Ако стигнем до Европа ще съм много щастлив, с головете, асистенциите и играта, играли сме и по-големи мачове, дано успеем да играем в Лига Европа, всеки иска да печели", добави още Младенов.