Ръководството на Етър ще внесе жалба до Съдийската комисия срещу съдийството на Никола Попов в мача срещу Левски, оповестиха от клуба на официалния си сайт. Веднага след края на срещата от щаба на гостите обявиха, че следва жалба, която ще подадат в установения срок.

Претенциите на „виолетовите” са не само срещу решението в 92-ата минута, когато Иван Петков отбеляза гол, отменен от рефера. 

От Етър са категорични, че преди удара Петков е изблъскан в гръб от двама футболисти на "сините", което нарушава равновесието му. 
Великотърновският клуб претендира и за друга ситуация през второто полувреме в 84-ата минута, когато Крум Стоянов бе изблъскан с две ръце и съборен от Тиам в наказателното поле, но не последва сигнал на рефера за дузпа.

От Етър отправиха чрез клубния сайт и три въпроса към Никола Попов за негови решения при гостувания на Етър от мачовете с Черно море, Лудогорец и Левски: Има ли задържане и събаряне на Румен Руменов от Хасани в мача във Варна миналия сезон?; Има ли дузпа за игра с ръка на защитник от Лудогорец при гостуването в Разград в първия кръг?; Има ли изблъскване на Иван Петков в наказателното поле в днешния мач?".