Отборът на Етър посреща тима на Витоша в мач от 32-ия кръг на Първа лига. Двубоят от група А на втората осмица на шампионата няма особено значение за домакините, които в миналия кръг си осигуриха първото място в своята група, докато гостите от Бистрица за втора поредна година ще трябва да се борят за оцеляването си.

Мачът между Етър и Витоша може да наблюдавате в пряко предаване от 17,15 часа по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg пък ще проследим срещата минута по минута, като в сайта може да намерите и всички голове, както и всяка спорна ситуация от срещата.

След наказание в състава на великотърновци се завръщат Румен Руменов и Георги Сърмов, който във вторник вечер осъществи трансфер в германския четвъртодивизионен Кемницер, но с който през новия сезон ще се състезава в Трета Бундеслига. Капитанът на Етър обаче ще доиграе сезона в България, след което ще се присъедини към новите си съотборници.

Спекулациите около наставника на домакините Красимир Балъков продължават. Името му усилено се спряга за националния отбор на България, след като Петър Хубчев подаде молба за разтрогване на договора си с БФС. Към този момент обаче тези информации са неофициални.

Сезонът за Иван Петков пък приключи, след като в мача с Ботев Враца той скъса ахилес и ще отсъства дълго от терените.

В лагера на Витоша пък ще могат да се радват на завръщането на Михаил Милчев, Ивайло Лазаров и Георги Купенов. Тримата отново са на разположение на старши треньора Росен Кирилов, след като изтърпяха наказанията си.

В миналия кръг пък Григор Допалчиев се превърна в първия играч на Витоша, който успява да се разпише десет пъти в елита. Очаква се във втори пореден мач като титуляр да започне Радко Мутафчийски, който пропусна близо пет месеца от сезона.