Топреализаторът на Етър Даниел Младенов за пореден път беше избран за Играч на мача, като това се случи при победата над Славия с 1:0 на "Овча купел". Той донесе победата на "болярите" с 1:0 и сподели, че наградата на феновете го прави щастлив. 

"Доволен съм, нормално е да се радваш, като вкарваш. Всеки един гол, макар че сега беше и с късмет, ме прави щастлив. Затова искам да благодаря на феновете, че са гласували за мен", заяви Младенов пред DIEMA SPORT и анализира мача с "белите". 

"Не бих казал, че чак ни върви срещу Славия. Мачът беше много труден, владеехме инициативата, но след почивката съперникът ни натисна. Но с шанс и късмет взехме трите точки, което е много добре за нас", добави асът на Етър и разкри какви ще са целите на отбора във втората осмица. 

"Още в началото на първенството казахме, че миналата година се борехме за спасяване, но сега целта ни е съвсем друга. Щеше да е хубаво за нас, за треньорите, за феновете да сме в първата шестица и да пълним стадиона, но това е, така се случиха нещата." 

"Лесни мачове няма да има, ние не сме Барселона или Реал, та да бием с по 3:0 всеки мач. Така че ще ни е трудно с всеки съперник и все пак ще се надяваме да спечелим всеки мач", завърши топреализаторът на Етър.