Играч номер 1 на срещата Етър – Дунав Даниел Младенов не скри задоволството си от категоричния успех с 3:0 във Велико Търново. Младенов, който отбеляза втория гол за своя тим, сподели, че въпреки категоричния резултат, победата не е дошла леко.

„Мисля, че се получи малко зрителна измама с този резултат. През първото полувреме Дунав стоеше много добре на терена. Понякога е въпрос на шанс, индивидуални възможности или колектив. Понякога не трябва да се бърза. Всички очакваха Етър да спечели с 3:0, както и се получи, но не бе толкова лесно, колкото изглеждаше”, сподели Младенов.

„Апетитът идва с яденето. Направихме добра подготовка, играхме със силни отбори в Турция, и тук с ЦСКА. Ние обаче не трябва да се заблуждаваме. Идват тежки мачове. Ще играем добре и ще губим, някой път ще играем слабо и ще печелим, но трябва да сме наясно с тези неща.”

„За шестицата не сме мислили. Нямаме фик сидеи. Знаете миналата година какви баражи игархме и как трябваше да се спасяваме. Не мисля ,че трябва да мислим за шестицата. Ако ни се отдаде шанс да бъдем в нея, разбира се, ще бъдем там. Треньорското ръководството има голяма „вина” за това нещо, което се случва. Направихме добър отбор”, сподели още звездата на Етър.