Нападателят на Етър Велико Търново Цветомир Тодоров бе част от успехите на "виолетовите" през миналия сезон и промоцията в елита.

Тодоров изрази разочарованието си от фалстарта на Етър в първия кръг на Първа лига, но си пожела в новия кръг да има три точки за тима му.

Етър гостува на Витоша в петък, от 21 часа в мач, който може да гледате на живо по DIEMA SPORT и да следите в GONG.BG.

"Виждам едно бляскаво бъдеще за Станислав Генчев, надявам се да направи хубава кариера," заяви Тодоров за своя наставник.

Дерби на новаците ни очаква в петъчната вечер

"Аз играя първо за Етър, после за себе си. Най-важното е да се спасим, после съм аз, на втори план. Голямата ми мечта е да играя средно ниво световен футбол, ще ми е достатъчно," призна още нападателят. "С труд всичко става. Нямам специален метод."

"Нивото на българския футбол се вдига с всяка изминала година. Не само Лудогорец, и ЦСКА, и Левски правят добра организация. Това е добре не само за нас, но и за феновете," разказва още Тодоров.

Той е юноша на Асколи, а връщането си в България отчита като грешка. "Така се стекоха обстоятелствата. Не бях навършил още 18 години, предложиха ми професионален договор от Миньор от А група. Предпочетох да се върна в родната си държава. Но не съжалявам нито за миг," обясни още той. "Разликата в играта на Апенините е характерът. Условията са различни... говорим за две коренно различни неща."

"Радвам се, че съм в такъв клуб като Етър. На Етър мястото му е в А група," допълни Тодоров.

Цветомир си пожела накрая скоро отборът да се завърне на стадион "Ивайло".