Билетите за предстоящия мач на Етър срещу Дунав Русе, който е в неделя от 12:30 ч., ще бъдат пуснати в предварителна продажба в петък от 16:00 до 18:00 часа на касата от северната страна на стадион „Ивайло“ откъм Спортния диспансер, съобщи Страцимир Тинчев. 

В събота продажбата на билети ще продължи от 10:00 до 15:00 ч. на същата каса.

В неделя касата ще отвори в 9:00 ч., а от 11:00 ч. ще работят всички три каси – две от северната и една от южната страна. 

На улица "Филип Тотю" билети ще си купуват феновете на гостуващия от Русе отбор, те ще бъдат настани в сектора за правостоящи от южната страна на стадиона. Входовете за публиката ще бъдат отворени в 11:00 часа.

Цената на билетите остава непроменена от есента – 8 лева за възрастни, 4 лева за ученици, пенсионери и студенти. Децата до 7-годишна възраст влизат безплатно, подрастващите до 18 г. с придружител. 

Съгласно законовите норми в България всеки привърженик, посещаващ футболни срещи и водещ със себе си малолетно или непълнолетно лице (под 18 години), е длъжен да попълни в два екземпляра декларация и предостави един от тях на охранителните органи на входа на стадиона. Образец на декларацията може да бъде изтеглен от сайта на клуба http://etarvt.bg, ще бъдат предоставяни и на касите.

"Нека хората да си носят документите за самоличност, пенсионерите и учениците – също съответните документи. Паркингът пред стадиона ще бъде затворен в неделя в 8:00 ч., призоваваме гражданите да преместят оттам автомобилите си. Най-вероятно ще продаваме и календарите на Етър за 2019 г. по време на продажбата на билети, както и след мача, тяхната цена ще бъде 2 лв.”, обяви Страцимир Тинчев.