Старши треньорът на Етър Велико Търново Красимир Балъков призова феновете на тима да подкрепят отбора от първата до последната минута, и до края на сезона.

Етър поведе с 3:0 срещу Септември в първи мач от пролетта, но след това допусна три попадения през второто полувреме и остана само с точка.

"Психологията в мача изигра много голяма роля. Не трябва да се отпускаш в никаква ситуация. При първия гол не бе отпускане, и след две индивидуални грешки стигаме до 2:0. След първото полувреме, което направихме, нямаше нужда така лошо да завършим срещата," заяви Балъков.

"Това не е подценяване. Тонусът падна за секунди, оттам влиза негативна психология, отваря гърдите на съперника. Дузпата не мога да коментирам," допълни той.

"Съжалявам за хората, които дойдоха. Явно има хора, зажаднели за хубав футбол, а след това явно не им сдържаха нервите и започнаха негативните подвиквания. Това за съжаление влияе на футболистите. Искаме да са до нас цялото първенство. Ако те не са до нас, как ще се справим с тази задача," завърши Краси Балъков.