Главният мениджър на Етър Велико Търново Красимир Балъков определи мача със Септември Спофия като един малък финал за показаното през последната половин година.

„Болярите“ посрещат своя съперник в неделя от 15:00 ч. на стадион „Ивайло“. Срещата можете да проследите по DIEMA SPORT и PLAY DIEMA XTRA.

„Мачът срещу Септември се явява един малък финал за това, което направихме през последните шест месеца. Бих го определил като един изпит, който се надявам да издържим по най-добрия начин. Септември беше дълго време в „дупка”, но сега е един от най-стабилните и компактни отбори в Първа лига”, сподели Бала.

„Имат достатъчно силен кадрови потенциал и класирането им в момента няма как да ни заблуди. Играчите ни са добре информирани за съперника и се надявам да издържим изпита. Имаме дребни кадрови проблеми, ще изчакаме още един ден, за да видим точно на кои футболисти ще разчитаме за мача.”

“Отново се обръщам към нашите фенове, които бяха с нас през целия сезон: да обличат зимните дрехи, шапки, ръкавици и да дойдат да ни подкрепят по най-добрия начин, както са го показвали досега. Това ще бъде голям плюс за нас, за да вземем заедно и последния изпит“, заяви Красимир Балъков.