Наставникът на Етър Велико Търново Красимир Балъков коментира успеха на тима с 2:1 над Ботев Враца в двубой от 18-ия кръг на Първа лига.

"Когато изкочиш от концепцията си влизаш в една спирала, можеше с трети гол да ги матираме и да си решим мача. Футболът винаги ти дава уроци, публиката искаше още и още, но съумяхме да овладеем емоциите. Ботев Враца са доста боеспособен отбор, играят с голямо желание, във всеки един момент могат да те изненадат", коментира Балъков след успеха.

"Това е трети мач за кратко време, за тях и за нас ще бъде тежко, в края на първенството не трябва да има английски седмици, ще направим така, че да може да се възстановим и да се подготвим добре за Левски", добави той.

"Всичко зависи от нас, срещу Левски, ЦСКА и Лудогорец трябва да имаш добър ден да вземеш нещо, те едва ли ще ни подценят, на Левски им трябват точки, при нас целта е да имаме точки, за да останем в елита, ако успеем в следващите 8 мача да съберем точки, които да ни гарантират място в топ 6 това ще е заслуга на целия отбор", каза още наставникът на "виолетовите".