Старши треньорът на Етър Красимир Балъков даде своето мнение за предстоящия сблъсък с ЦСКА, който е в неделя от 20 часа.

"Всички са здрави, нямаме проблеми с изключение на отдадените под наем от ЦСКА Пламен Гълъбов и Ники Колев. Скерлев е в групата, така че проблеми преди този мач нямаме", заяви Балъков пред "Спортно шоу Гонг".

"Тези мачове срещу ЦСКА, Левски и Лудогорец са ни най-лесните, само можем да печелим. Искаме да играем нашия футбол и да покажем, че с право сме там където сме, в средата на табелата."

"Няма никакво напрежение, не трябва и да има. Знаем кои са грандовете в българския футбол, в тези мачове моите футболисти могат само да печелят. Те са хубави мачове, трябва да бъдат изиграни без напрежение, с удоволствие. Всичко друго ще видим след мача как е станало."

"Разбира се, като изключим този мач, има доста мачове, в които ще се опитаме да спечелим максимум точки, за да си осигурим една комфортна ситуация след зимната пауза."

Относно слуховете преди време, че може да заеме позиция в Спортинг Лисабон, Балъков коментира: "Нямало е такова напрежение, било е повече в медийното пространство. При нас всичко е спокойно, имам договор с Етър, докато съм тук, моето съзнание е изцяло заето с отношението ми към ФК Етър."

"Нека оставим тази тема, сега имаме важни мачове. После ни идва една английска седмица, със Славия, Верея и Лудогорец. Без много приказки, пък времето ще покаже какво ще се случи в бъдещето."

"Не винаги пълният стадион е оценка за работа, в България сме все пак. Дори при качествен футбол, стадионите няма да бъдат пълни заради инфраструктурните проблеми, но това е друга тема", допълни Бала.