Старши треньорът на Етър Велико Търново Красимир Балъков призна, че за играчите му е било трудно да се мотивират за двубоя с Витоша предвид факта, че мачът бе без значение.

"В такива мачове се играе тежко. След като си се класирал, все пак има спокойствие. Хубавото е, че го направихме спокоен и през второто полувреме. Най-важното беше да победим, за самочувствието, за следващите мачове", заяви Бала след успеха с 2:0.

"Противникът играе това, което може, борят се, търсят шанс на контраатака. Можеха да вкарат, нямаха късмет. Общо взето съм доволен."

"Лежерно, ако имаш противник, който играе като нас, няма да бъде лежерно. Когато имаш противник, който играе изключително дефанзивно, не може да се биеш в стената като водиш с 2:0. Няма атмосфера, факт е, че този мач е без значение. Най-важното е да няма контузии, наказания."

А относно това, което предстои в плейофите, Балъков коментира: "Това ще покажат мачовете, като имате предвид, че и с директните ни конкуренти в другата група Славия и Локомотив Плповдив сме имали хубави мачове и не толкова хубави. Надявам се да имаме малко повече късмет и независимо с кого играем, да дадем всичко от себе си и късметът да бъде с нас."