Старши треньорът на Етър Велико Търново Красимир Балъков коментира поражението с 0:3 от ЦСКА в мача от 12-ия кръг на Първа лига. Той изрази мнение, че е доволен от старанието, което са показали неговите момчета, но отчете, че „болярите“ не са имали късмет.

„В днешния мач в действителност тренирахме тези стандартни ситуации. Знаехме, че ЦСКА има добри изпълнители от такива положения. За наша жалост, от такава ситуация падна първият гол. Мисля, че дотогава бяхме на едно ниво. След това нещата се промениха. Вторият гол, който пак падна от стандартна ситуация, трябва да ги анализираме, за да не се получават пак“, започна Балъков пред DIEMA SPORT.

„Играхме много компактно. Това и бе задачата. Срещу ЦСКА не може да играеш друго. Доволен съм от старанието, но за жалост днес нямахме и късмет”.

„Всеки треньор си има свой начин на заставане. Аз играя в зона, защото не всеки играч може да играе човек за човек. Ние тази година нямахме проблеми със стандартните ситуации. Зоната е добро оръжие за стандартни ситуации“.

„Разбира се, че се отрази липсата на Пламен Гълъбов и Никола Колев. Гълъбов играе добре с глава. Не може да не се отрази. Ники Колев е агрсивен в средата на терена. Те играха във всички мачове досега. Имаме и други играчи. Днес средата не бе големият ни проблем. Проблем бе слабата концентрация“, добави специалистът.

„След като господин Ганчев е казал това, значи е вярно. За Магат е вярно, че помагах в преговорите между двете страни, но не се получи. Сега съм в Етър, не съм в ЦСКА. „Ако“ във футбол няма, така че няма защо да коментираме какъв съм щял да бъда, ако преговорите бяха успешни“, каза за финал Балъков.