Наставникът на Етър Красимир Балъков нямаше забележки към играчите си, въпреки че те загубиха гостуването си на Черно море. Според легендата от САЩ'94, момчетата му са показали необходимото в ужасните условия за игра - леден вятър, замръзнал терен и температури много под нулата.

"Не ни се получи това, че не можахме да отбележим гол, а и пуснахме гол от нищото. Но така е във футбола, късметът понякога ни загърбва, както беше днес. Имахме своите положения, но не гио вкарахме. Но се получи динамичен мач, двата отбора се опитахме да играем футбол на тези условия. Поздравления за Черно море, за нас остава да се възстановяваме, за да сме готови за следващия мач."

"Виждате на какво време и какви условия играем. Първо всички трябва да се адаптират на терена и студа. Не е приятно да се играе на такива условия. Но от моя отбор няма как да съм недоволен, те дадоха всичко от себе си", сподели Бала пред DIEMA SPORT и сподели защо не е могъл да използва някои от основните си играчи.

"Румен Руменов трябваше да започне, но за съжаление получи някакъв вирус и не можахме да го използваме. А имахме и други проблеми с наказанието на Венци Василев и контузията на Мане. Но имаме и други футболисти, които трябва да се докажат. Всички играха добър футбол, но не можахме да вземем нищо", добави треньорът на Етър и говори за амбициите на "болярите".

"В шестицата, на база на точки и играта ни, медиите започнаха да спекулират с нас за място в нея. Ние не сме мислили за нея от началото, просто искахме да съберем повече точки,з а да сме спокойни, Там сме, където сме, има още много точки за събиране. Само времето ще покаже дали сме достойни за шестицата", сподели още Бала и накрая говори за сгъстената програма на тима си в края на годината.

"Имаме много мачове, но сме се подготвили добре, макар програмата да е много на гъсто в следващите дни. Подготвили сме се, надявам се да вземем това, което ни се полага за в бъдеще", завърши старши треньорът на Етър.