Наставникът на Етър Красимир Балъков сподели какво очаква от зимната подготовка на отбора си. Според него, тежките атмосферни условия в началото на януари и студовете, които сковаха България, ще попречат на първоначалните му планове. 

"В това лошо време ще трябва да се съобразяваме с атмосферните условия, няма да можем да проведем подготовката, както искахме, в първите 10 дни, но няма какво да направим. От 17 януари заминаваме за Турция и там ще имаме перфектни условия за тренировки", заяви Бала и коментира зимната селекция. 

"Имаме разговори с някои играчи, които искаме да привлечем, мислим да вземем 1-2-3 момчета, за да подсилим конкуренцията. Имаме достатъчно време,з а да преценим кой отговаря на нашите условия. Имаме хомогенен състав, не искам да развламе колектива", сподели още героят от САЩ'94 и разкри от кои отбори се следят попълнения. 

"Ще вземем млади играчи, които взимат по-малко участие в отборите си - ЦСКА, Левски, Лудогорец. Имаме такива варианти, а дали ще станат факт, само бъдещето ще покаже", заяви още Балъков и накрая разкри желанието си за новата година, свързано с българския футбол. 

"Съдиите също са хора, но се надявам да грешат по-малко. Искам на всеки пост да имаме поне по двама футболисти, в защита имаме нужда от леко подсилване, както и в атака", завърши Краси Балъков в кряа на първата тренировка на Етър за 2019 г.