Новият старши треньор на Етър Велико Търново Красимир Балъков изведе тима си на първа тренировка за 2018 година. „Болярите“ започнаха подготовка за пролетния дял на шампионата на клубния стадион „Ивайло“. Балъков и екипа му започнаха с 22-ма футболисти, като в това число влизат и двете нови попълнения – Георги Пашов от Локомотив Пловдив и Дани Младенов от Пирин Благоевград.

"Стартираме днес подготовка, искаме отборът да изгради едно добро лице и да радва феновете през новия полусезон. Естествено, основната ни цел е да запазим мястото си в групата. Трябва да направим всичко по силите си, да работим здраво, за да постигнем целите си", коментира преди тренировката Стенислав Генчев.

"На този етап с договори като нови попълнения са Даниел Младенов и Георги Пашов, има разговори и с други играчи. Имаме на проби вратар от Германия, след лагера в Турция ще стане ясно неговото бъдеще. Шестима са напусналите, други тръгващи си няма. Търсим футболисти от постовете, за които сме преценили, че има нужда от подсилване заради конкуренцията. Всичко е въпрос на преговори. Нуждаем се от подсилване на още два поста, няма да ги обявяваме сега. Няма как новият ми пост да е крачка назад, след като мога да работя с Краси Балъков. Той е човек, който е видял всичко във футбола, играл и работил на много високо ниво. За млад треньор като мен това може само да бъде от полза и да ми помогне да израстна“, допълни той.