„Изчаквах вариант за чужбина, но в крайна сметка се стигна до идването ми в Етър. Играли сме доста срещу тях, винаги ми е бил от симпатичните отбори, които просто виждам, че практикуват хубав футбол. Познавам доста от момчетата, с които съм играл и в ЦСКА, и в Пирин. Надявам се да се сработим и да показваме добри резултати.

„Етър има верни фенове, което ме радва. В последния ми клуб Септември имаше спокойствие, но пък няма ли го адреналинът, който създават феновете, просто не е същото. За мен е много радостно, че Етър има страхотни фенове, които се надявам да ги радваме.

Смятам, че съм в добра форма, треньорският щаб ще прецени. Веднага тръгвам за лагера в Елена и започвам интензивна подготовка. Надявам се до началото на първенството да съм напълно готов.

Десният бек ми е титулярната позиция, но още преди доста години в „Локо“ (Сф) се наложи да заместя централните защитници и после изиграх 20 мача на този пост. Оттам-нататък всеки знаеше, че мога да играя където се налага в защитата.

Надявам се с Етър да надградим миналия сезон, който беше доста успешен. Стигнаха до бараж за Лига Европа, който загубиха, но според мен играха доста добре, особено първото полувреме. Така че щом трябва да надграждаме, защо пък не Лига Европа?“.