Наставникът на Етър Красимир Балъков коментира представянето на тима си в престижната контрола с Динамо Загреб. Той е доволен от показаното от играчите си, които стигнаха до реми с хърватския гранд. 

"Много добра контрола с Динамо, искахме да видим притежание на топката без страх от големи имена и ако можем да упражняваме контрол в по-голямата част от мача. Момчетата се опитаха да играят по начина, по който искахме от тях и съм доволен като цяло от срещата." 

"Второто полувреме отбор като Динамо Загреб реагира, вдигна темпото и не можахме да се ориентираме много добре .Направихме една елементарна грешка, която доведе до гол, но нормално. В тези контроли не е важен резултатът, а начинът, по който се играе и да се спазва концепцията." 

"Грешката при гола им я отдавам на това, че Сашо Георгиев е нов при нас и трябва да се адаптира. Също така е нормално, защото в тази зона останахме само с него и Скерлев, не си покриват хората и това трябва да се коригира. Доволен съм от Джамов, младо момче, талантливо. Мисля, че се представи много добре и в него има бъдеще." 

"Играем всеки мач по едно полувреме с различни играчи, така ще е и с Лех Познан. Имаме си варианти, които пробваме по време на самия мач, няма да е по-различно и сега срещу следващия съперник, независимо кой е той", заяви Бала.