Любослав Пенев бе доволен от играта на състава си, но отново повтори, че иска съставът му да завършва атаките още по-добре.

„Ще го кажа и днес. Казах го и след предишните две загуби. Играем добър футбол. Стараем се да се надиграваме. Но има и фактори, които влияят на това представяне. На всеки отбор може да повлияят. Аз съм доволен от момчетата. Показаха себераздаване. Въпреки че бяхме с 10 човека, продължихме да играем както ние искаме. Създадохме ситуации, но не успяхме да отбележим този гол.

Не гледам класирането. Интересува ме тренировъчния процес, имаме доста мачове, за нас нищо не е приключило. Искаме да завършим сезона по най-добрия начин. Моделът на игра е това, което показваме. И в защита, и в разиграването, и при завършването на ситуациите. Ние победихме с 3:0, но създадохме още положения. Трябваше да завършим положенията по друг начин. Защото в друг мач, може да нямаме чак толкова много ситуации.

Доволен съм от младите, тренират много добре, наясно са, че те са в мъжкия футболи не могат да се предават. С много работа се случват нещата“, заяви пенев след мача.