Старши треньорът на Етър Веселин Великов обяви, че играчите му ще се опитат да постигнат нова победа над Септември София, когото удариха преди четири дни. Утре обаче двата отбора се срещат не за първенството на Втора лига, а за Купата на България. Младият специалист говори преди гостуването на "виолетовите" на Септември в осминафинал за Купата на България. Двубоят е утре от 15:00 часа на базата в Драгалевци.

"Отиваме за победа. Ще дам почивка на някои от основните футболисти, шанс ще имат други, които са с по-малко игрови минути. Нашият важен мач е в неделя със Спартак (Варна), защото искаме да се върнем по най-бързия начин в Първа лига, но пак казвам - няма да отпишем срещата със Септември, отиваме и играем за победа.

"Мачът ще е по-различен от този за първенството. Сигурен съм, че и техният треньор ще направи някои промени в състава си, но нас това не ни интересува. Трима ще получат почивка, а Мариян Иванов е наказан.

Тези момчета, които по-малко са играли, трябва да докажат, че заслужават да играят в Етър. Трябва да отстраним и този съперник за купата, надявам се, че този път няма да играем 120 минути", коментира Веселин Великов.

Във Втора лига Етър има преднина от 3 точки пред Хебър след 14 кръга.