Наставникът на Етър - Александър Томаш, коментира първата победа, която "виолетовите" постигнаха през този сезон и не скри задоволството си от спечелените три точки. 

"Няма да изпадам в подробности, най-важното за нас бе победата", заяви Томаш. 

"Нито ме интересува терена, нито топката, нито съдията. Интересуваха ме трите точки. Момчетата се раздадоха, благодаря им. Задачата беше да видим отбор. Смятам, че във втори мач поред те го показват и тези 3 точки не са случайни." 

"Далеч съм от мнението, че сме играли добре, но на този етап мен ме интересуват точките. Най-важното е тези момчета да си повярват, защото те наистина могат да бъдат един отбор. Това е начинът, по който може да се спасим." 

"Никога не съм коментирал съдиите. Те са фактор, който не зависи от мен. Вчера след мача седяхме два часа тука. Трима души тази вечер са с температури, аз не можех да ги използвам тази вечер, но трябва да се научим да бъдем гъвкави." 

"Имаме много проблеми в момента, но се опитвам да ги решаваме. Това казах и на футболистите. Оправдания с терена, противника, топката, ковид... Виждаме в какъв свят живеем, трябва да се научим да бъдем гъвкави", завърши Томаш.