Етър гостува утре от 18:45 часа на Локомотив (Пловдив) в мач, с който се подновява футболното първенството в елита след почти 3-месечна пауза заради пандемвията от коронавирус.

"Виолетовите" тръгват с амбиции за точки за мача на "Лаута", въпреки че съперникът е сред лидерите в шампионата и заема третото място във временоното класиране.

"Предстои труден мач срещу един от най-силните тимове в България в момента. Локомотив Пловдив има обигран отбор с качествени футболисти. Но ще дадем всичко от себе си и ще направим всичко възможно, за да спечелим точки на "Лаута", коментира преди тръгването старши треньорът Петко Петков.

Халфът Красимир Станоев и нападателят Флорент Боджадж пропускат срещата, тъй като все още са под карантина. Александър Дюлгеров пък напусна състава и премина в Пирин (Благоевград).

В групата за мача обаче попадна нападателят Дино Мартинович, който възобнови тренировки с отбора от края на май след прекараната карантина, въпреки че не взе участие в двете подготвителни контроли на тима през миналата седмица.