Нападателят на Етър Велико Търново - Тонислав Йорданов, коментира предстоящия двубой срещу Царско село в мач от втората осмица.


Двубоят е в понеделник, от 20:30 часа, и ще може да го проследите пряко в ефира на DIEMA SPORT и минута по минута на Gong.bg.


"Нещата се получават доста добре засега, мога да си дам самооценка, дано всичко е наред и да продължавам да бележа, искам да се доказвам, играе ми се", коментира нападателят в предаването "Преди кръга" в ефира на DIEMA SPORT.

"Последната ни победа беше доста изразителна, разбираме се отлично, колективът е страхотен. Няма караници, всички сме приятели, това ни помага, лесно се играе с футболисти, които имат опит. Надявам се да излезем победители срещу Царско село, този мач е много важен за нас, надявам се да победим, хубаво е да отбележа, но и да не го сторя искам тимът ни да победи", добави той.

"Публиката е много важна, особено за отбор като Етър, надявам се да не губилм мачове и точки тук, надявам се и да победим Царско село. Всички направиха страхотен жест за Община Търново. Доста голям професионалист е Петко Петков много ми помогна, Живко Желев също ми помогна много в Литекс", добави нападателят.

"Мечта е за всеки един футболист, чувствам се готов, мога да заиграя в ЦСКА, надявам се да ме наблюдават, надявам се да покажа това и пред публиката на ЦСКА, която да радвам от цялото си сърце", добави Йорданов.