Треньорът на Етър Александър Томаш говори след равенството със Славия на Овча купел.

Снимки: Антон Узунов
66 снимки

„Не ни достигна да вземем победата това, че не успяхме да реализираме една от трите 100%-ви ситуации, плюс и мисля, че имаше дузпа в наша полза. Не съм гледал ситуацията, но от това, което видях на терена съм на това мнение“, заяви Томаш.

„Щом аз и екипът сме се съгласили да поемем Етър – сме преценили плюсовете и минусите. Ще работя и ще дам всичко от себе си за спасението на отбора. Може би малко лудост ме накара да приема това предизвикателство, но човек, докато е жив трябва да се учи. Исках да видя в тази ситуация как ще се справим с екипа ми. Убеден съм, че можем да помогнем на Етър“, добави още той.

„Има проблеми в клуба. Казвам го съвсем отговорно. Боря се и се надявам футболната общественост в Търново и от хората, които зависи клуба да направят малки усилия, за да може тези момчета да изглеждат като професионалисти. Всички казваме професионална efbet Лига. Трябва и ние да сме така. Обичам футбола и какво означава тежко? Или имаш топки да приемеш, или не. Никога не съм бил далеч от играта. Мисля, че сега съм два пъти по-подготвен като треньор“, каза треньорът на Етър.

„Мисля, че в България в момента няма отбор, който да изпъква страшно много. Най-важни са дисциплината, колективът и желанието. Това са водещите неща в efbet Лига и отборът, който е по-концентриран и по-дисциплиниран, както бе в нашия случай днес, може да има по-голям шанс за успех“, добави още той.

„През тази година няма Левски, Ботев Пловдив, отстъпление има и Черно море...Естествено живеем в свят с COVID-19, което е много тежко. Нивото на Лудогорец и ЦСКА е спаднало. Това е разликата. Четири-пет отбора са с по-ниско ниво за разлика от миналата година. Тимовете са равностойни на базата на отстъплението на изброените отбори, а не че са си вдигнали нивото. Всяка една точка ще бъде важна за нас и ще дам всичко от себе си. Ще се борим, за да спечелим“, заяви Томаш.