Треньорът на Етър Александър Томаш бе много доволен от победата над ЦСКА 1948 с 3:1 на стадион „Ивайло“.

Ростислав Грънчаров/Lap.bg
7 снимки

„Доволен съм, че момчетата най-накрая си повярваха, защото аз знам, че могат, а те си слагаха някакви бариери. Изцяло на тях се дължи победата. Агресията бе ключова. Успяхме да влезем в мача добре, въпреки ранният час. Двубоят тръгна зле за нас, след като ни реализираха гол от нищото. Наша грешка е, че създаваме такива опасности пред собствената си врата. Ще си оставя за себе си пропуските, които правим и ще говоря с момчетата в съблекалнята“, заяви Томаш.

"Всичко е благодарение на футболистите. След всеки мач досега в съблекалнята виждам, че нещо малко им е липсвало. И в предните мачове създавахме ситуации, просто ни липсваше реализирането."

"В България много бързо отиваме от едната крайност в другата. Това, че Бербатов работи с тях, е само плюс за тях, то се вижда. Но ние обичаме жълтото. Не ми се коментира тази тема. По-скоро ще акцентирам на желанието, на агресията. Радвам се, че днес не приключихме с червен картон. Дебют направи 18-годишен футболист, така че аз съм доволен. Имаме страшно много работа, за да успеем накрая с целта, в която много хора все още не вярват." 

„Оттук започва трудното. Всеки мач е труден, но нямаме друг шанс. Трябва да се влагат максимално по време на мачовете, за да трупаме точки. Не гледам класирането, а ще играем мач за мач. За да успеем, ни трябва постоянство. Аз и екипът ми сме здраво стъпили на земята, нашата задача е да работим, да вдъхнем увереност и да вярваме. “, добави още той.