Треньорът на Етър - Александър Томаш, говори за отношенията си с ръководството и сподели подробности за селекцията след привличането на Симеон Мечев, Венелин Филипов, Даниел Младенов и Ловре Кнежевич.

"Естествено е, че съм доволен, когато привличаме футболисти, които аз искам. С Дани говорих още преди Нова година. Момчето разбираше ситуацията и беше готов, но имаше спънки, които вече се разрешиха. Всеки един треньор ще бъде доволен, когато иска един футболист и той е на негово разположение", коментира Томаш.

"Мисля, че горе-долу отборът вече е окомплектован. Тези чужденци, които привличаме, са по-евтини от българите. Очаквам още двама чужденци, с които почти сме се разбрали за договори. Ако всичко е наред с тях и са здрави, те ще пристигнат", добави наставникът.

"В България има много малко клубове, където няма забавяне на плащанията. Аз съм в много добри отношения с хората, които ръководят този клуб, основно с председателя на УС - млад и амбициозен човек. Деян Куздов е човекът, заради когото аз дойдох в Етър. Ние работим и се опитваме да направим така, че Етър наистина да е реален участник през следващата година в най-висшия ешелон на българския футбол", каза още Александър Томаш.