Треньорът на Етър - Александър Томаш, сподели мнението си преди утрешния мач срещу ЦСКА 1948. 

“В последните две седмици чух добри отзиви и похвали за Етър. Да, момчетата ги заслужават, защото показаха характер и се раздадоха, но аз не съм доволен. Не съм доволен, защото съм максималист и смятам, че можехме и трябваше да победим. Всичко това е зад гърба ни. Гледаме напред, а до достигане на крайната цел остава още много. Предстои ни много, много труден мач, в който ще ни липсват четирима основни футболисти, но това са моментите, в които на преден план излиза характерът и се доказва отдадеността", заяви Томаш пред клубния сайт. 

"Изправяме се срещу силен съперник, който ще бъде воден от навлизащия в много добра форма Ивайло Чочев. Изключително радостен съм, че той успя да се вдигне след тежката контузия. Това е отлична новина за целия български футбол в момента. Приятно съм изненадан от начина, по който играят младите български футболисти на ЦСКА 1948. Вярвам, че ако продължават да се влагат така, то ги очаква добро бъдеще. Ние обаче излизаме срещу тях, не за да им правим комплименти, а да се надиграваме. Трябва да подходим с необходимата агресия, за да излезем победители и да затвърдим добрите впечатления, които оставихме в мачовете с Левски и Локо Пд. Ние сме опрени до стената и сме длъжни във всеки мач да търсим победата. Моите футболисти не разполагат с условията, с които разполага съперникът, но те имат сърца, хъс, вяра и воля. И искам да го покажат."

"Пожелавам си след мача да не коментираме други фактори, а само добрата игра и здравата битка, която са предложили двата отбора. И дано по-добрият победи….при положение, че се казва Етър!", допълни специалистът.