Треньорът на Етър Светослав Петров говори след поражението с 0:3 от Левски във Велико Търново. 

"Отново 47-48 минута допуснахме гол. Явно късметът не иска да е на наша страна. Искам да видя ситуацията пак. Имаше рикошет иначе топката отиваше във вратаря. Нормално е енергията на Левски да се промени, когато отбележат гол. Това са ни възможностите. Жал ми е за играчите, хвърлиха доста усилия, опитахме да играем и да се борим", сподели той.

"Не може да е физически, ние допускаме гол веднага след почивката. Не може да е от умора, ментален проблем е. Най-нормалното е да има загуба на увереност в такава лоша серия. Трябва да работим, да го осъзнаем, че само с желание и концентрация може да се обърне зара, казано на жаргон. Мисля, че имахме ситуации. Първото полувреме бяхме малко по-плахи и респектирани", каза наставникът на "болярите".

"Със сигурност това са мачове, в които една загуба или победа ще наклонят везните. Има доста по-сериозни неща, които трябва да си решим ние. После да говорим за резултати", допълни той.

"Аз искрено се надявам да има промяна, мисля, че последните години всеки коментираше и говореше точно това. Ако продължаваме по същия начин, нищо добро не ни чака", завърши Петров относно вчерашния Конгрес.