Наставникът на Етър Светослав Петров остана доволен от някои аспекти от играта на своите футболисти при равенството 1:1 с Локомотив София от efbet Лига. Специалистът призна, че имат план за бъдещето и в момента играят за честта на клуба.

"Дежавю за пореден кръг за нас. Много добро първо полувреме и първите 15 минути на втората част допускаме гол. На почивката говорихме точно върху това. Знаеше се, че Франса ще влезе на полувремето и ще изострят играта, но явно е до можене. От играта през първата част няма как да съм недоволен. Играхме добре и можехме поне още един гол да отбележим. Съжалявам, че не спечелихме", започна той.

"Не мисля, че играем слабо, анализите ще ги правим след сезона. Целта е последните мачове да играят почти всички, които не са. Затова пускаме и млади играчи. Имаме начертан план с ръководството. Има разговори за бъдещето и се надяваме да сглобим боеспособен отбор за Втора лига", добави специалистът.

"Искам да покажем на всички, които заслужават и показват във втория отбор и школата, че ще получат шанс. Правим нещата с цел и имаме идея. Искаме да ги видим в игрова обстановка. Ще се опитваме да играем, както днес – за честта на клуба", завърши Светослав Петров.