Етър и ЦСКА закриват неделната програма на 8-мия кръг в efbet Лига. Срещата на стадион "Ивайло" е с начален час 20:15 и ще бъде излъчвана пряко в ефира на DIEMA SPORT. Ние, от Gong.bg, ще проследим всичко най-интересно от срещата минута по минута. 

"Червените" влизат в срещата в абсолютно приповдигнато настроение след европодвига през изминаващата седмица. Момчетата на Стамен Белчев успяха да накажат неубедителния състав на Базел, побеждавайки с 3:1 като гост и намирайки, по този начин, място в групите на Лига Европа. 

Сега ЦСКА ще трябва да се пренастрой бързо за ангажиментите си в efbet Лига. Играчите на Белчев излизат срещу закъсалия Етър, който няма нито една точка от началото на сезона. След поражението срещу Локомотив Пловдив в изминалия кръг, то сега "червените" нямат право на повече грешки. 

Настроението в Етър, от своя страна, е на другия полюс. Момчетата на Петко Петков са раздирани от кадрови проблеми, след като преди време целият отбор беше поставен под карантина заради много случаи на коронавирус. 

"Болярите" играят добре в редица от своите срещи, но до момента точките им обягват. Дали това ще се промени срещу ЦСКА? Предстои да разберем.