Наставникът на Етър Росен Кирилов остана изключително доволен от дебютната си победа начало на великотърновци. Тя дойде срещу силния отбор на Берое, а според специалиста, това е много сладък успех за него. 

"Много сладка победа, защото надделяхме над един от най-силните отбори в България. Това е отбор от Топ 4 на българския футбол с много качествени играчи. Радвам се, че най-после постигнахме победата, защото изпуснахме доста положения, изпускахме с лека ръка много добри ситуации", заяви Кирилов пред DIEMA SPORT и разкри рецептата за успеха.

"Знаехме, че ако затворим фланговете и пространствата за Камбуров, Еуженио и Минчев, ще имаме пространства на контраатака. Преди почивката можехме да вкараме и втори, и трети гол, но се радвам, че все пак стигнахме до успеха", сподели още наставникът и похвали последното ново попълнение в атака Ивайло Димитров. 

"Привлякохме много добри футболисти, днес съм много доволен от Ивайло Димитров, който не е играл от три месеца и направи силен мач. Той е голмайстор, реализатор, сигурен съ, че ще почне да вкарва. Трябва ни креативност в средата на терена, като влязат Боджадж и Никола Колев след паузата ще ни е по-лесно", заяви Кирилов и разкри каква би била ролята на Фло Боджадж. 

"Боджадж е много полезен като плеймейкър, там му е позицията. Той е техничен човек, може да изведе съотборник в коридор. Имаме играчи, които могат да бъдат извеждани в коридор. Надявам се Фло бързо да се оправи, защото ще сме по-креативни с него", заяви специалистът и пожела успех на топреализатора на тима си Дани Младенов, както и предстоящия мач с Лудогорец. 

"Пожелавам успех на Дани Младенов, сигурен съм, че ще се справи и с националния отбор. Предстои ни мач с Лудогорец, който е най-добрият отбор у нас. Ще се опитаме да се представим добре в Разград и защо да не победим", сподели още Росен Кирилов и накрая коментира селекцията до затварянето на трансферния прозорец. 

"То вече нямаме много време за привличане на нови имена. Имаме необходимост от един вътрешен, креативен халф. Имаме някакви опции, но към момента не можем да говорим конкретно", завърши наставникът на Етър след първата си победа във Велико Търново.