БФС промени началния час на мача Етър – ЦСКА. Двубоят ще се играе в неделя от 20:15 часа вместо от 15:15 ч. 
 
Ето и официалното съобщение на Спортно-техническата комисия на БФС:
 
"На база представени индивидуални PCR-тестове на състезатели и треньори от ПФК Арда,  Медицинската комисия при БФС констатира, че с положителен резултат за Covid-19 са 14 професионални футболисти с трудови договори, един треньор и един състезател от ДЮШ на клуба. Предвид горното, съгласно решение на ИК на БФС поради карантинирани над 10 състезатели с професионални договори на Арда, срещата от VIII кръг на efbet Лига между отборите на Арда и Лудогорец, насрочена за 04.10 /неделя/ 2020 г. от 20.15 часа се отлага, а датата за изиграване на срещата ще бъде уточнена допълнително.
 
Поради отлагане на срещата и по предложение на телевизията, притежаваща правата за излъчване на мачовете, се правят следните промени в програмата на efbet Лига и Втора лига.
 
Срещата от VIII кръг на efbet Лига, между отборите на Етър и ЦСКА-София ще се играе по програма на 04.10 /неделя/ 2020 г. от 20.15 часа, вместо от 15.15 часа."

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.