Наставникът на Етър Петко Петков не скри разочарованието си след тежкото поражение с 1:5 при гостуването на Ботев Враца. Специалистът заяви, че грешките са част от футбола, но не прие за нормално поведението на неговите играчи след 0:3. 

„Трудно се говори след такъв мач. Според мен имаше 3 ключови момента – пропуснатата дузпа и леките грешки при втория и третия гол. Аз обаче най-вече съм разочарован след попадението за 3:0. След това имаше само един отбор на терена, което не беше така през първата част. Не обвинявам играчите за грешките, защото се случва във футбола“, започна наставникът на „болярите“.

„В общи линии обаче имахме облик през първото полувреме, но получихме голове в тежки момент, в началото и в края на частта. Не бива да допускаме такива грешки за бъдеще“.

Аз не видях подобрение през втората част, не съм доволен. Втълпявам на играчите, че 90 минути трябва да имаме поведение на терена. Създадохме положение след гола за 1:0, но не провървя. Изпуснахме и дузпа, която щеше да ни върне в мача. През първата част обаче имахме повече шансове“.

„Загубата е тежка, надявахме се, че ще вземем точки днес, но допуснахме непредвидена, тежка загуба. Всичко зависи оттук насетне от играчите. Казах им, че има тежки моменти във футбола. Имаме нов мач след 5-6 дена и искам да видя друг отбор на терена“, завърши Петко Петков.