Старши треньорът на Етър Петко Петков заяви след победата над Витоша с 1:0, че има какво още да се желае о тима. Той обаче отчете, че отборът му играе често в топлото време и това се отразява на играта. Петков допълни, че вярва и във феърплея на отборите.

„Така се разви, вкарахме бърз гол, даде ни спокойствие. За съжаление не можахме да затворим мача и той стана нервен до самия край“.

„Има какво да се желае, но да отчетем и мачовете, които Етър изигра в жегата. Ние играем и тренираме на жегата. Който разбира от футбол и от малко спортна наука - това е дехидратиране. Нямаме ресурсите на големите отбори. Но пак ще играем в 18:30 и 16:30 часа“.

„Нека да свършат мачовете. Уверен съм в отборите. И Витоша, и Черно море играят феърплей. Нека да изчакаме мачовете“.

„Основното е възстановяването. Идваха и ни проверяха за допинг. Ние сме тук, постоянно ни намират на нашия стадион. Готвим се за последните мачове. Вярвам във феърплея, не е проблем да играем от 18:30“, завърши Петков.  


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.