Наставникът на Етър Петко Петков бе много доволен от показаното от своите футболисти при равенството – 2:2, срещу Черно море. Петков призна, че отборът му разполага със страхотни лидери, което е спомогнало да се стигне до този хикс.

„Доволен съм от играта ни. Ние бяхме отборът, който създаваше повече, но точката е ценна за нас. Искам да ви кажа, че мачът с Царско село ни вкараха гол с единствения удар към вратата. Накрая имаха две ситуации, когато се бяхме оголили. Беше нервен мач за нас, а днес, въпреки че първото полувреме беше огледало на мача с Царско село, през втората част знаех, че няма как да е същото”, каза Петков.

„Ние имаме изключително добър колектив – винаги е било така. Искам да кажа, че отборът ми е с много силен характер и въпреки трудностите продължават да играят за оцеляването на Етър. Отборът на Черно море е доста класен и имат добър треньор. Имат изграден стил на игра и разбира се, че е трудно срещу такъв отбор. Поздравявам отбора си за това, което показаха днес”.

„Днес няма да говоря за финанси. Мога да кажа, че община Велико Търново полага всички усилия отборът да се нормализира. Надявам се да оцелеем в efbet Лига, защото нашият отбор заслужава”, завърши Петко Петков.