Флорент Боджадж, който до скоро игра в Етър,  ще продължи кариерата си в германския Кикерс Офенбах. Тимът се състезава в Регионал-Лига-Югозапад или четвъртото ниво на футбола в страната.

24-годишният Флорент е роден в Лондон, но има английски и албански паспорт. Юноша е на Хъдърсфилд, но не успява да се пребори за място при мъжете и записва едва 8 мача. След това е носил за много кратко на Килмарнък, Нюпорт Каунти, а от 2018-а година е в България. Първо играе за Пирин (Благоевград) половин сезон, след което се мести във Велико Търново и там записва 55 мача и 8 гола.

"Флорент е много добре с топка в краката и може да играе на всяка позиция в атаката. Вярвам, че ще помогне на нашия отбор, казва бившият футболист на Айнтрахт Франкфурт Томас Соботцик, в момента изпълнителен директор на Кикерс Офенбах.

"След като съм бил в Англия, Шотландия и България, с нетърпение очаквам да играя футбол в Германия", каза Боджаж пред сайта на клуба. "Кикерс Офенбах е традиционен клуб с амбиции и цели, за който ще дам всичко от себе си в очертаващия се труден сезон".

Боджадж е имал предложение и от отбор от първа лига на Кипър, както и да остане в Етър. След като е преценил офертите обаче, избира тимът от 4-а лига в Германия.