Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов отново имаше критики към своите футболисти въпреки гръмкия успех с 5:0 над Етър.

Все пак той сподели, че е останал доволен от динамиката в играта на неговите футболисти, но разкри, че не е удовлетворен от представянето на Илиян Стефанов по време на подготвителния лагер.

Антон Узунов
33 снимки

„Първото полувреме, когато беше и по-топло времето, имаше желание, динамика. Доволен съм. През второто полувреме имаше разлика в класите, все пак Етър е отбор от Б група, но се държаха на добро ниво. Добра проверка. Не съм доволен само толкова от резултата, доволен съм и от динамиката и желанието на футболистите и през първото полувреме“.

„Ако Левски се превърне в зависим от формата на един играч, значи не е много добро. Някои от тях нарочно ги държа по-дълго време да играят. Давам пример с Илиян Стефанов, който сериозно трябва да си вземе забележки, защото се представя изключително лошо през целия подготвителен период. Това че, го оставям по 90 минути в контролите, не е похвала за добра игра да го оставям да се мъчи. По най-бързия начин трябва да си събере мисълта, защото може да се върне оттам откъдето стартира“.

Yulian Todorov / LAP.bg
24 снимки

„Не бях доволен от представянето и през първото полувреме на двамата крайни защитници. Оттам трябваше да дойде повече активност. Не се получават нещата. Ще работим и ще опитаме да развием техния потенциал“.

„Ако се появи неща интересно ,винаги може да отреагираме, но като цяло на тези футболисти ще разчитаме“.

„С оглед на сериозната селекция и промените в ЦСКА 1948, смятам, че мачът ще бъде изключително труден и тежък. Ако нашите футболисти не го разберат и не подходят по най-сериозния начин смятам, че бързо ще вкарат в час нашите противници. Добре е преди мача да сме добре настроени“, заяви Стоилов след срещата.