Централният защитник на Етър Пламен Крачунов бе разочарован от равенството срещу ЦСКА, което дойде в заключителните минути на двубоя.

Антон Узунов
77 снимки

„Имаме своите качества и добри футболисти, но до този момент не ни се получаваха нещата. И аз бях 15 дни у дома и не можехме да тренираме. Момчетата играха като едно цяло. Мисля, че много добре се справихме“, каза Крачунов.

„Не мога да кажа как протичат тренировките, защото до петък бях под карантина. Виждате, че нещо все не ни достига малко. Един мач може да изкараме на мускули, но в края на двубоя започнаха да ни се схващат краката. Имаме и къса скамейка. Трябва да се подобряваме“, добави още той.

„ЦСКА е много добър отбор, особено тази година. Мисля, че това ще е тяхната година. Заслужавахме да спечелим. Беше денят на Етър, но нямахме късмет в края. Аз съм футболист на Етър. Много неща се промениха в ЦСКА и това е просто мач за мен. В България има много добри отбори, но в долната половина не са на високо“, каза защитникът.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.