Наставникът на Етър Росен Кирилов коментира равенството на тима 1:1 с Царско село в мач от 6-ия кръг на efbet Лига.

"Не отбелязахме ситуациите си, имахме, но не отбелязахме. Разчитаме само на Дани Младенов, вкара 6 гола, имаме и още един гол на Дюлгеров от статично положение. Разчитаме на играчи, които трябва да реализират, а не го правят. Иначе съм доволен, създадохме доста положения", коментира Кирилов.

"Заслужавахме да победим, с един удар ни вкараха гол. Днес създадохме доста положения, но не отбелязахме и не успяхме да победим", добави той.

"В момента сме зависими от Даниел Младенов. Очаквам от много хора, липсва ни класичка, майсторсто, трябва да вдигнем нивото. Във всеки мач има напрежение, всички отбори са много добри, взехме точки от големите отбори, Царско село трябваше да победим, победиха Ботев в Пловдив, надиграхме ги, но не победихме", коментира още специалистът.

"Ще бъдем агресивни срещу Ботев Враца, трябва да отвърнем на огъня с огън. Това е ключът, ще е много тежко. Като загуба е това равенство, исках да бием, след мача със Славия, който загубихме. При ситуацията с Даниел Младенов, това е червен картон", коментира още Кирилов.