Треньорът на Етър Росен Кирилов остана видимо изключително разочарован след тежкото поразжени с 0:5 при домакинството на Локомотив Пловдив от 12-тия кръг на efbet Лига. Въпреки това наставникът на „болярите“ остана оптимистичен, че след като контузените играчи в състава се възстановят физически отборът отново ще тръгне нагоре.

„Тежка и странна загуба. Ще анализираме тепърва, за да намерим причините. Тежко ми е на мен и на футболистите. Не очаквахме да допуснем толкова неприятна загуба. Опитахме се да играем, футбол, но допуснахме лоши грешки. Загубихме самочувствие след ранния гол и оттам така и не се възстановихме“, започна Кирилов.

„Локо Пловдив са страхотен отбор, играят много добре и са трети в класирането в момента. Имахме план да изнасяме по-директно топката, но реално ни вкараха два гола точно от грешки при градежа“.

„Разговаряхме с ръководството. Повечето ни играчи са извън физическа форма и това го експлоатират съперниците ни. Сигурен съм, че когато се възстановят играчите ще сме много добър отбор отново“.

„Напрежение във футбола винаги има. Сега е малко повече от обичайното. Сигурен съм обаче, че ще излезем от тази дупка и ще се върнем към добрите резултати“, завърши треньорът на Етър.