Наставникът на Етър Росен Кирилов беше видимо недоволен след изпуснатат от негови състав победа и накрая даже загуба на неговия тим с 1:2 при гостуването на Ботев Враца. Той изтъкна многото пропуски на неговия състав като основен проблем.

"Не успяхме да си вкараме положенията през първата част. Невероятни пропуски и през първо и второто полувреме за нас. Ботев Враца ни би с изритани топки. Губехме твърде много единсборства и изгубихме спечелен мач".

"Ние не се прибрахме, Ботев Враца заигра директно и след смяната на схемата им не успяхме да се ориентираме. Не може само Дани Младенов да вкарва голове и от това страдаме. По елементарни начини губим точки и мачове. Не мога да кажа дали има дузпа, трябва да гледам положението пак".

"Много хубави атаки направихме, трябваше да вкараме 3-4 гола и мачът щеше да тръгне в друго русло. Тежи ни липсата на победа и ако успеем веднъж да бием всичко ще се подобри. Това ще е преломният момент".

"Иван Иванов вече е част от нашия състав и скоро ще започне да играе. Търсим вътрешни халфове поради контузии и напускащи играчи, имаме нужда от играчи. Лично аз не чувствам напрежение за своя пост", завърши специалистът.