Капитанът на Етър Иван Стоянов бе награден за играч на 21-вия кръг на шампионата.

Ветеранът е на мнение, че "болярите" са изградили добър колектив, въпреки напускането на някои от основните играчи през зимата. Опитният футболист е доволен от последните два мача на отбора, в които тимът първо взе точка на Лудогорец, а след това разби с 6:2 Витоша Бистрица.

"Вървим във възходяща линия. За доста хора беше изненада резултатът срещу Лудогорец. Ние бяхме дисциплинирани и се поздравихме с точка. За мача с Витоша се очакваше да е доста труден. За тях беше на "живот и смърт", но също и за нас. Имахме късмет да отбележим три гола в първите минути и след това бе по-лесно", каза Стоянов.

"Напуснаха ни доста ключови футболисти, но дойдоха момчета, които успяват да запълнят празнотата. Вижда се особено от последните два мача, че сме добър колектив и играем като едно цяло. Целите ни са да се задържим в лигата. Стараем се да взимаме всеки следващ мач и да радваме феновете ни. Уважаваме всеки съперник, но излизаме като равен с равен да играем. Който е по-добър, нека победи", обобщи той.